UnitedKingdomFlagIconEnglish

Sell at Kvdcars

FAQ

Contact us

Sälj era företagsbilar genom Kvdbil


Företag med ett vagnparks- eller finansieringsavtal via Handelsbanken, erbjuds att på ett lönsamt och effektivt sätt sälja bilar genom kvdbil.se. Tanken bakom samarbetet mellan Kvdbil och Handelsbanken är att det ska vara snabbt, enkelt och förmånligt för dig som kund att sälja bilen efter finansieringsperiodens slut. Vi säljer bilen samtidigt som du jobbar med ditt. Enklare blir det inte.

Få rabatt på säljprovisionen

Som avtalskund till Handelsbanken ger Kvdbil dig 10 % rabatt på standardprovisionen. I erbjudandet ingår värdering, test och fotografering av fordonet samt försäljning på kvdbil.se, marknadsföring på flera köp- och säljsajter, visning av fordonet för potentiella köpare, leverans till köparen, slutreglering av restskuld och avslut av leasingavtalet.

Om du är intresserad av att sälja bilar eller andra fordon genom kvdbil.se ber vi dig göra en intresseanmälan nedan. Intresseanmälningen är helt kostnadsfri och inte bindande för försäljning.

LÄMNA INTRESSEANMÄLAN


Fleet Manager - en kostnadsfri och smidig hantering av företagets fordonsflotta

Vill du skapa ett konto i Fleet Magager?

Är du intresserad av att skapa ett konto till ditt företag inne i Fleet Manager är du varmt välkommen att kontakta oss. Melja oss på forsaljning@kvdbil.se eller slå oss en signal på 010-167 30 22. Och du, glöm inte att nämna ordet Handelsbanken när du kontaktar oss!

Upptäck Fleet Manager

Kontakta oss

Vill du veta mer om Kvdbils tjänst och samarbetet med Kvdbil? Kontakta oss så hjälper vi dig att sälja företagsbilen. Tel. 010-167-30 00 kundcenter@kvdbil.se

ContactIconContact